رئیس دانشگاه سمنان با صدور پیامی حمله وحشیانه و تروریستی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را محکوم کرد.

دکتر سیف الله سعدالدین، رئیس دانشگاه سمنان ضمن تسلیت به خانواده شهدای اخیر، حمله هوایی رژیم جنایتکار صهیونیستی به ضاحیه لبنان و به شهادت رساندن تعداد زیادی از مردم بیگناه توسط رژیم جعلی را محکوم کرد. حمله جنون آمیز این رژیم که همزمان با حضور نخست وزیر منحوس آن در سازمان ملل روی داد، مجددا چهره ضد انسانی و خباثت بی حد و حصر این رژیم جنایتکار را آشکارتر کرد. بی شک حملات امروز یک جنایت جنگی است و سازمان‌های مدعی حقوق بشر و مدعیان دروغین صلح و امنیت بین‌المللی، باید در مقابل این هجوم وحشیانه ضمن آنکه مطالبه‌گر باشند باید پاسخگوی سکوت نامعقول و طولانی مدت خود در برابر وقایع غزه، فلسطین و ضاحیه بیروت باشند. اینجانب ضمن تسلیت به خانواده شهدای اخیر، این حرکت جنایتکارانه و مذبوحانه رژیم سفاک در به شهادت رساندن مردم بیگناه ضاحیه بیروت را محکوم می نمایم.

دکتر سیف الله سعدالدین، رئیس دانشگاه سمنان

یاسمن گنجی نیا
تهیه کننده:

یاسمن گنجی نیا

0 نظر برای این محتوا وجود دارد

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: