استان سمنان با دارا بودن گستره متنوعی از جاذبه های گردشگری توان باالقوه ی بالایی در جذب گردشگران داخلی و خارجی دارد. همجواری با رشته کوههای البرز و گ.یر بزرگ نمک در مرکز ایران، شرایط اقلیمی متنوعی برای این استان پدید آورده است. این سرزمین که در گذشته چهاردهمین ایالت تاریخی (ورن یا ورنه) از تقسیمات شانزده گانه اوستایی در دوران باستان بوده در طی دوران پر فراز و نشیب خود وقایع تاریخی فراوانی بر خود دیده و بدین سبب میراث ملموس و ناملموس فراوانی بر ما بر جای نهاده است. با تمامی این اوصاف جای بسی تاسف است که این سرزمین شگفت انگیز از مسیر کلاسیک گردشگری ایران جدا افتاده و سهمی اندک در جذب گردشگران دارد.

کانون گردشگری دانشگاه سمنان با نگاهی مسئولانه به رسالت ذاتی خود در برقراری ارتباطی متقابل بین دانشگاه و دانشجویان از یک طرف و جامعه محلی و نهاد های گردشگری استان از سوی دیگر، در تلاش است گامی موثر در پر کردن شکاف موجود در چرخه گردشگری استان بردارد. دانشگاه سمنان امروز با بیش از 14000 دانشجو بی شک بازار نخست گردشگری استان را تشکیل میدهد که فعالسازی ارتباط موثر بین ارکان ذکر شده، هم بر ایجاد فضای پویا و پرنشاط دانشجویی خواهد افزود و هم موجب رونق بخشیدن به بازار گردشگری و کمک به جامعه محلی میشود.

این کانون که از دانشجویان مستعد در رشته های مختلف و البته دانشجویان و اساتید دغدغه مند رشته گردشگری بهره میگیرد، برگزاری فعالیت ها عملی و علمی در راستای شناساندن جاذبه های گردشگری را در دستور کار خود قرار داده است که از این میان میتوان به برگزاری تورهای دانشجویی، وبینار های علمی، تولید محتوا و انتشار نشریه و بروشورهای گردشگری، حضور در نمایشگاه ها و انجام فعالیت های مشترک دانشجویی با دیگر کانون های فرهنگی دانشگاه سمنان و دیگر دانشگاه ها اشاره کرد. در این راستا نقطه نذرات و پیشنهادات دوستان عزیزمان را صمیمانه ارج نهاده، هر گونه انتقاد و پیشنهاد را موجب پیشرفت فعالیت هایمان میدانیم. امید که با همکاری تمامی دانشجویان عزیز گامی موثر در شناساندن زیباییهای ایران عزیزمان برداریم.

ردیف نام و نام خانوادگی سمت
1 علی عزیزی دبیر
2 ساجده کردستان نزاد عضو شورای مرکزی
3 امیرمحمد قریب بلوک عضو شورای مرکزی
4 فهیمه شکریان عضو شورای مرکزی
5 عاطفه مرادی عضو شورای مرکزی
6 زهرا زارعی کالمرزی عضو شورای مرکزی
7 نسرین چعبی زاده عضو شورای مرکزی