آغاز به کار جشنواره میوه و غذای قومس در دانشگاه سمنان
جشنواره میوه و غذای قومس همراه با عرضه محصولات متنوع به همت انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه سمنان گشایش یافت.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه سمنان با اعلام این خبر گفت : غذای سالم ، غذای محلی کلیه مناطق کشور ، غذای ساده و ارزان ، فرآورده های میوه ، غذاهای نوآورانه ، کیک و شیرینی های محلی، نان محلی و نوشیدنی های محلی و سالم از محورهای این جشنواره است .
دکتر اشکان جبلی جوان با بیان اینکه 59 انجمن علمی در دانشگاه سمنان فعال است افزود : این جشنواره به همت انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه سمنان به منظور ارائه محصولات غذایی برپا شده است .
وی ایجاد نشاط اجتماعی در بین دانشجویان ، ارائه محصولات از تولید به مصرف ، و معرفی محصولات و غذاهای بومی و محلی را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد .
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه سمنان خاطر نشان کرد : برگزاری این گونه جشنواره ها تمرینی برای ورود دانشجویان به بازار کار و تمرین کار آفرینی است .
به گفته دکتر جبلی جوان ، برگزاری کارگاههای آموزشی آشپزی ، مسابقات آشپزی و برگزاری مسابقات و ورزش های بومی محلی از دیگر برنامه های این جشنواره در دانشگاه سمنان است .
یادآور می شود ؛ این جشنواره تا 24 آبان در ضلع جنوبی سالن همایش های شهید سلیمانی دانشگاه سمنان به روی علاقه مندان گشوده است
گفتنی است ؛ در آئین افتتاحیه این جشنواره جمعی از مسئولان ، استان ، شهرستان و دانشگاه سمنان حضور داشتند
نظر دهید