پس از سه روز برگزاری؛پایان کار نخستین جشنواره میوه و غذای قومس در دانشگاه سمنان
نخستین جشنواره دانشگاهی میوه و غذای قومس در دانشگاه سمنان برگزار شد و به کار خود پایان داد .
به گزارش رابط خبری مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: دانشجویان دانشگاه سمنان در این جشنواره با استفاده از ظرفیت های متنوع غذایی کشور توانایی های خود را به نمایش گذاشتند.
دکتر اشکان جبلی جوان افزود: برگزاری این جشنواره با هدف معرفی ظرفیت های دانشجویی و ایجاد زمینه برای کسب درآمدهای آتی و کارآفرینی دانشجویان انجام شد.
در پایان سه روز برگزاری این بازارچه ، "غرفه گولاچ "خانم سعیده غیبی، "غرفه بازی های فکری" آقای یوسف عسگری و "غرفه محصولات خانگی" خانم لیلا صفاهانی عنوان غرفه های برتر با رأی داوران ، و "غرفه نمک دریایی" آقای علی خیرخواه و "غرفه محصولات خانگی" خانم نگین وهاب نیا عنوان غرفه های شایسته تقدیر را از آن خود کردند.
همچنین "غرفه سیستان و بلوچستان" آقای عمران خدیر به عنوان غرفه برتر از نگاه مخاطبان انتخاب شد .
لازم به ذکر است 6 عنوان کارگاه آموزشی و 2 مسابقه گروهی با عنوان غذاهای محلی و کیک و شیرینی خانگی و بازی های فکری و بومی محلی نیز در حاشیه این جشنواره برگزار گردید که آقای عمران خدیر از غرفه سیستان و بلوچستان برگزیده مسابقه غذای محلی و خانم ندا احمدی زاده از غرفه کیک و شیرینی خانگی به عنوان برگزیده مسابقه کیک و شیرینی اعلام شدند.
یادآور می شود؛ فرماندار محترم سمنان و هیأت همراه، رئیس محترم دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه، مسئولین و کارکنان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، دانشجویان خارجی دانشگاه علوم پزشکی سمنان، مسئولین و کارکنان دانشگاه سمنان و دیگر مسئولین استانی در روزهای برپایی این جشنواره از غرفه ها و فعالیت های دانشجویان بازدید کردند .
نظر دهید